GLUTENVRIJE LUNCHKAART
Geitenkaas salade met walnoten, appel en honing-balsamico dressing.
Gemengde salade met gerookte zalm en zelfgemaakte whiskysaus.
Tomatensoep met basilicum, snippers zalm en ui.
Bouillon van vergeten groenten met stukjes katenspek
Omelet champignons, geserveerd met glutenvrij brood.
Roerei met snippers zalm, met glutenvrij brood.
Twee stokjes met grote malse stukken kip met satésaus en frites.
Twee rundvlees kroketten met glutenvrij brood, roomboter en mosterd.
GLUTENVRIJE DINERKAART
Flinterdun gesneden ossenhaas, rucola, oude kaas en broad beans.
Geitenkaas salade met walnoten, appel en honing-balsamico dressing.
Tomatensoep met basilicum, snippers zalm en ui.
Bouillon van vergeten groenten met stukjes katenspek
Gepocheerde zalmfilet met groene asperges en limoen-koriander saus
Varkenshaas gevuld met champignons en Gorgonzola.
Gegrilde biefstuk van de ossenhaas, met gebakken champignons en ui.